PRISER 2018/2019

Jag utgår från Majorna i Göteborg men reser gärna både inom och utanför Sveriges gränser. Milersättning utanför Göteborgs kommun tillkommer med 40 kr /mil. Alla priser är inklusive 25% moms.

BRÖLLOP

Jag jobbar både dokumentärt, där jag tar ett kliv tillbaka och fångar det som sker, i kombination med något mer "uppstyrda" porträtt där jag ger tips på posering och finjusterar där det behövs. Ibland ger jag er små hintar och små tips. Jag försöker lämna utrymme för er att vara er själva framför kameran så att närheten er emellan får en möjlighet att komma fram, så att bilderna får liv. 

I samband med bokning debiteras en bokningsavgift/förskottsbetalning på 25% av den totala kostnaden. Denna kostnad dras sedan av från den slutliga fakturan och återbetalas inte vid avbokning. Då betalningen har gått igenom är bokningen genomförd och ert datum är säkrat. 

De bästa bilderna får vi om vi har lärt känna varandra lite innan. Därför träffas vi för ett planeringsmöte i god tid innan er stora dag. Vi går då igenom detaljerna och hålltiderna för dagen och här får ni också berätta mer om er själva och vilka typer av bilder som är extra viktiga just för er. I samband med planeringsträffen skriver vi också kontrakt. 

Under högsäsong (maj-augusti) är tre timmar mitt minsta bröllopspaket. 

HELDAG, upp till 13 TIMMAR: 20 000 KR

Fotografering i upp till 13  sammanhängande timmar från förberedelserna på morgonen, genom middag, tårtskärning, första dansen och när alla släpper loss på dansgolvet. Ni får de bästa bilderna från dagen, minst 650  st redigerade högupplösta bilder som levereras på USB, i ett ett webbgalleri och som bildspel.  Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt. I paketet ingår även ett planeringsmöte.

HELDAG, 8 TIMMAR: 14 000 KR

Fotografering i 12 sammanhängande timmar från förberedelserna på morgonen, genom middag, tårtskärning, första dansen och när alla släpper loss på dansgolvet. Ni får de bästa bilderna från dagen, minst 400 st redigerade högupplösta bilder som levereras på USB, i ett ett webbgalleri och som bildspel.  Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt. I paketet ingår även ett planeringsmöte.

HALVDAG, 5 TIMMAR: 10 000 KR

Fotografering i 5 sammanhängande timmar från porträtt, genom vigsel, mingel, gruppbilder vidare till festlokalen med mingel och brudparets ankomst. Ni får de bästa bilderna från dagen, minst 250 st redigerade högupplösta bilder som levereras på USB, i ett ett webbgalleri och som bildspel. Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt. Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt. I paketet ingår även ett planeringsmöte.

PORTRÄTT OCH VIGSEL, 3 TIMMAR: 7000 KR  

Fotografering i 3 sammanhängande timmar från porträtt, genom vigsel och kramarna utanför. Ni får de bästa bilderna från dagen, minst 150 st redigerade högupplösta bilder som levereras på USB, i ett ett webbgalleri och som bildspel. Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt.

BRÖLLOPSPORTRÄTT:1,5 TIMME: 4500 KR (under högsäsong maj-augusti kan detta paket ej bokas på lördagar)

Porträttfotografering i 1.5 timme på valfri plats. Det här paketet kan även bokas under lågsäsong för vigsel i Rådhuset kombinerad med en kortare porträttsession i närheten. Ni får de bästa bilderna (75 st)  redigerade högupplösta bilder som levereras via ett webgalleri. Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt.

 

FOTOBÖCKER

FOTOBÖCKER: FRÅN 3000 KR

Jag erbjuder fotoböcker i högsta kvalitet  med omslag av linne, läder eller fotoomslag. Kontakta mig för mer information och priser. 

 

PORTRÄTTFOTOGRAFERING PRIVATPERSONER

1 TIMME: 1500 KR

Jag gör olika typer av porträttfotograferingar för privatpersoner. Det kan röra sig om gravidbilder, boudoir, familj eller barn. Vi kan träffas på en lämplig plats utomhus eller inomhus, eller hålla till i vår stora studio nere vid Sockerbruket. Ingår: 10 st redigerade, högupplösta bilder per fotograferad  timme. 

 

EVENT/VIMMEL

Jag har förevigat många olika typer av event: träningsevent, personalfester, mässor, möhippor och bemärkelsedagar. Ofta vill företaget ha en mix av detalj, miljö - och vimmelbilder. Jag har också vana av att fota framför fotovägg på röda mattan. Innan eventet pratar vi igenom vilka typer av bilder just ni är ute efter.

TIMARVODE: 1500 KR FÖRSTA TIMMEN, 800KR/TIMME EFTER DET.  

Ingår: Minst 30 st högupplösta bilder per fotograferad timme för web och/eller tryck.

 

FÖRETAG: PORTRÄTT, PRODUKTBILDER OCH MILJÖBILDER

Behöver ni nya bilder på er personal till CV eller presentation på er hemsida? Är ni i behov av bra produktbilder? Vill ni ha bilder av företagets lokaler, miljöer eller detaljbilder? Allt detta kan jag hjälpa er med. Jag erbjuder helhetslösningar för det stora och mindre företaget samt företagsporträtt och produktbilder. Kontakta mig för offert!