PRISER 2019/2020

Jag utgår från Majorna i Göteborg men reser gärna både inom och utanför Sveriges gränser. Milersättning utanför Göteborgs kommun tillkommer med 40 kr /mil. Alla priser är inklusive 25% moms.

BRÖLLOP

Så ni ska gifta er? Vad roligt! Här kommer lite information om hur jag jobbar och hur jag tänker.

Jag jobbar både dokumentärt, där jag tar ett kliv tillbaka och fångar det som sker, i kombination med något mer "uppstyrda" porträtt där jag ger tips på posering och finjusterar där det behövs. Ibland ger jag er små hintar och små tips. Jag försöker lämna utrymme för er att vara er själva framför kameran så att närheten er emellan får en möjlighet att komma fram, så att bilderna får liv. 

I samband med bokning debiteras en bokningsavgift/förskottsbetalning på 25% av den totala kostnaden. Denna kostnad dras sedan av från den slutliga fakturan och återbetalas inte vid avbokning. Då betalningen har gått igenom är bokningen genomförd och ert datum är säkrat. 

De bästa bilderna får vi om vi har lärt känna varandra lite innan. Därför träffas vi för ett planeringsmöte i god tid innan er stora dag. Vi går då igenom detaljerna och hålltiderna för dagen och här får ni också berätta mer om er själva och vilka typer av bilder som är extra viktiga just för er. I samband med planeringsträffen skriver vi också kontrakt. 

Under högsäsong (maj-augusti) är fem timmar mitt minsta bröllopspaket. 

HELDAG, 12 TIMMAR: 21 000 KR

Fotografering i 12 sammanhängande timmar från förberedelserna på morgonen, genom middag, tårtskärning, första dansen och när alla släpper loss på dansgolvet. Ni får de bästa bilderna från dagen, minst 650  st redigerade högupplösta bilder och ett bildspel som levereras via webbgalleri och på USB-minne.  Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt. I paketet ingår även ett planeringsmöte.

HELDAG, 8 TIMMAR: 15 000 KR

Fotografering i 8 sammanhängande timmar från förberedelserna på morgonen, genom middag, tårtskärning, första dansen och när alla släpper loss på dansgolvet. Ni får de bästa bilderna från dagen, minst 400 st redigerade högupplösta bilder och ett bildspel som levereras via webbgalleri och på USB-minne. Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt. I paketet ingår även ett planeringsmöte.

HALVDAG, 5 TIMMAR: 11 000 KR

Fotografering i 5 sammanhängande timmar från porträtt, genom vigsel, mingel, gruppbilder vidare till festlokalen med mingel och brudparets ankomst. Ni får de bästa bilderna från dagen, minst 250 st redigerade högupplösta bilder och ett bildspel som levereras via webbgalleri och på USB-minne.  Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt. Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt. I paketet ingår även ett planeringsmöte.

PORTRÄTT OCH VIGSEL, 3 TIMMAR: 8000 KR under högsäsong (maj-AUGUSTI) kan detta paket ej bokas på lördagar.

Fotografering i 3 sammanhängande timmar från porträtt, genom vigsel och kramarna utanför. Ni får de bästa bilderna från dagen, minst 150 st st redigerade högupplösta bilder och ett bildspel som levereras via webbgalleri och på USB-minne. Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt.  I paketet ingår även ett planeringsmöte.

BRÖLLOPSPORTRÄTT:1,5 TIMME: 4500 KR under högsäsong (maj-AUGUSTI) kan detta paket ej bokas på lördagar.

Porträttfotografering i 1.5 timme på valfri plats. Det här paketet kan även bokas under lågsäsong för vigsel i Rådhuset kombinerad med en kortare porträttsession i närheten. Ni får de bästa bilderna, minst 75 st  redigerade högupplösta bilder som levereras via ett webgalleri. Samtliga bilder levereras både i färg och svartvitt.

 

FOTOBÖCKER

FRÅN 2000 KR

Jag erbjuder fotoböcker i högsta kvalitet  med omslag av linne, läder eller fotoomslag. Kontakta mig för mer information och priser. 

 

PORTRÄTTFOTOGRAFERING PRIVATPERSONER

Jag gör olika typer av porträttfotograferingar för privatpersoner. Det kan röra sig om gravidbilder, boudoir, familj eller barn. Vi kan träffas på en lämplig plats utomhus eller inomhus, eller hålla till i vår stora studio nere vid Sockerbruket. Efter fotograferingen får du ett länk till ett webgalleri med de oredigerade bilderna där du hemma i lugn och ro bestämmer vilka bilder du vill ska redigeras. Samtliga redigerade bilder levereras både i färg och svartvitt. 

  • Enkel porträttsession headshots eller halvkropp mot vit, svart eller grå bakgrund i studio. Ingår: 10 st redigerade, högupplösta bilder 45 min. Pris 1500 KR

  • Avancerad porträttsession , här finns det fler bakgrunder att välja mellan och tid finns möjlighet till flera klädombyten. Ingår: 20 st redigerade, högupplösta bilder 1.5h. Pris 2500 KR

  • Familjefotografering i studio eller utomhus: Ingår: 30 st redigerade högupplösta bilder bilder där du som kund bestämmer vilka bilder som ska redigeras 1.5 h Pris 3000 KR

 

EVENT/VIMMEL

Jag har förevigat många olika typer av event: träningsevent, personalfester, mässor, möhippor och bemärkelsedagar. Ofta vill företaget ha en mix av detalj, miljö - och vimmelbilder. Jag har också vana av att fota framför fotovägg på röda mattan. Innan eventet pratar vi igenom vilka typer av bilder just ni är ute efter.

TIMARVODE: 1500 KR FÖRSTA TIMMEN, 800KR/TIMME EFTER DET.  

Ingår: Minst 30 st högupplösta bilder per fotograferad timme för web och/eller tryck.

 

FÖRETAG: PORTRÄTT, PRODUKTBILDER OCH MILJÖBILDER

Behöver ni nya bilder på er personal till CV eller presentation på er hemsida? Är ni i behov av bra produktbilder? Vill ni ha bilder av företagets lokaler, miljöer eller detaljbilder? Allt detta kan jag hjälpa er med. Jag erbjuder helhetslösningar för det stora och mindre företaget samt företagsporträtt och produktbilder. Kontakta mig för offert!