Bröllopssäsongen 2017 är igång!

I lördags mötte jag upp med ett par från Växjö som valt att vara lite busiga och åka på en hemlig bröllopsweekend. Göteborg bjöd på grått väder och snöblandat regn men det löste vi bra tillsammans utan att ens behöva använda paraplyerna som jag tagit med mig. 

Jag fotograferar aldrig en vigsel med blixt då en vigsel är en intim stund där jag har för avsikt att störa så lite om möjligt, både i kyrkan och vid en borgerlig vigsel som i detta fall ägde rum i Rådhuset. Dagens moderna kameror gör det möjligt att ta bra bilder även i begränsat dagsljus. Med det sagt finns det dock tillfällen då man behöver hjälpa naturen på traven. När vi tog dessa bröllopsporträtt hade jag därför med mig blixt för att se till att vi fick bra bilder både utomhus och inomhus då det var väldigt mörkt. 

Tack för att jag fick vara med er en stund på er stora dag! 

DSC_3979.jpg